Over ons

Landbouw


Onze kracht zit hem vooral in de kennis en diversietijd. Daarnaast werken we met veel fabrikanten samen waardoor stilstand tot een minium beperkt kan worden.


Als geen ander weten we hoe belangrijk de diverse werktuigen binnen het boerenbedrijf zijn en dat stilstand door stukken nooit wenselijk is (zeker niet in het seizoen) en dat dit direct opgelost zal moeten worden.


Waar mogelijk denken we graag mee een zullen we ervoor zorgen dat het werk op het land zo snel mogelijk weer door kan gaan. Mocht er onverhoopt toch een onderdeel besteld moeten worden, dan hebben we met diverse leveranciers nauwe contacten lopen, waardoor een artikel vaak 's nachts al geleverd kan worden, zo bent u binnen 24 uur weer aan het werk.


Naast reparatiewerkzaamheden adviseren wij, buiten het seizoen om, zeker ook tijd vrij te maken voor onderhoud. U zult merken dat dit ten goede komt aan de levensduur van uw machines en stilstand minimaliseerd. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tractoren


Tractoren worden steeds moderner, gelukkig weten wij onze kennis van diverse merken goed op peil te houden. We worden daarbij natuurlijk geholpen worden door de techniek en kunnen een probleem dan ook vaak snel en goed diagnoseren.

Natuurlijk geldt het hier ook dat juiste onderhoud stilstand beperkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het tijdig wisselen van filters en het optijd verversen van de olie, maar ook het nalopen van de hydrauliekslangen voorkomt het uitvallen in een drukke periode.

Veel van deze onderdelen leveren wij rechtstreeks uit onze eigen voorraad en onze collega's staan klaar voor een degelijk en professioneel advies.

Vanuit onze 'slange-service' werkplaats en uitgebreid hydrauliek magazijn helpen wij u vaak meteen met een slangreparatie of met het vervangen van een complete hydrauliekslang.


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

OEM Parts


OEM is de afkorting van 'Original Equipment Manufacturer Parts' wat wil zeggen dat het hier gaat om goedgekeurde originele onderdelen welke zijn goedgekeurd door de fabrikant. 


Natuurlijk verkopen wij ook 'aftermarket' onderdelen, maar door ons groot partnernetwerk en onze nauwe contacten met diverse fabrikanten en leveranciers, beschikken wij over de juiste informatie om de juiste artikelen voor uw machines en werktuigen op te zoeken en vaak direct te bestellen.

Het voordeel van het leveren van OEM-parts is de uitgebreide en degelijke technische ondersteuning vanuit de fabrikant. Met dit voordeel achter ons, kunnen wij een klant vaak snel voorruit helpen en in een probleem in korte tijd opgelost.

Wij werken dan ook samen met diverse fabrikanten en grote leveranciers uit Europa. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.